Netwerkbijeenkomsten


Donderdag 26-8-2021

Onbewuste beïnvloeding door ons eigen brein

Herken jij het überhaupt, situaties waarin jouw brein met je aan de haal gaat? En ben jij in staat daarop te anticiperen, als de situatie daar om vraagt? Schuif aan en ga met ons op zoek naar de antwoorden tijdens een interactieve en verrassende sessie die inzicht geeft in onbewuste beïnvloeding door ons eigen brein. Welkom!

Eigenlijk weten we het allemaal wel. Ons brein doet soms meer met ons dan dat ons lief is. Maar, met dat feit als gegeven, wordt het de kunst om jezelf hier tegen te wapenen in zakelijke situaties. Denk bijvoorbeeld aan (belangrijke) besluitvormingsprocessen waar we met elkaar bepalen hoe onze toekomst eruit gaat zien. Hoe zorgen we er dan voor dat we zelf aan het stuur zitten en niet ons brein?

Tijdens deze interactieve bijeenkomst ga je zelf ondervinden en ervaren wat hierbij komt kijken. Je krijgt handvatten aangereikt om de valkuilen te herkennen. Ook leer jij jezelf te wapenen tegen jouw eigen brein en dat van de andere deelnemers in het besluitvormingsproces.

Laat je deze avond verrassen door je eigen brein en dat van de andere deelnemers. Een ervaring die je niet snel zal vergeten!!

Tot slot

Het programma start om 18 uur en vindt plaats in de Golftuin in Zwolle. Deze sessie staat onder leiding van ervaren trainer Bert Gadellaa. De kosten bedragen €100,- inclusief buffet en drankjes, exclusief btw. Aanmelden kan door te klikken op de onderstaande button of door een e-mail te sturen aan interim@ijsselvliet.nl.

——

UPDATE D.D. 5-11: Gezien de huidige COVID-maatregelen hebben wij besloten deze fysieke bijeenkomst op een later moment plaats te laten vinden. De sessie op 15/11 bij de Golftuin zal dus, hoe jammer ook, niet doorgaan.

Meer weten over deze netwerkbijeenkomst?

Contact