Netwerkbijeenkomsten


Dinsdag 7-12-2021

Individuele ontwikkeling en coaching

Of je nu als werknemer of zzp’er werkt, alleen of in een team, uitdagingen zijn er altijd! Daarom bieden wij onze professionals ondersteuning op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, in de vorm van coachingstrajecten, gebaseerd op ontwikkeling en/of vanuit talent.

Een vreemde eend in de bijt? Wij vinden van niet. Ja, het is dan wel geen bijeenkomst, maar tegelijk merken wij dat er behoefte is en blijft om te ontwikkelen. En gelukkig maar!

Waarom?

Wij krijgen regelmatig vragen over individuele ontwikkeling en coaching voor interim professionals. Wist je dat wij hierin kunnen ondersteunen?

Verschillende mogelijkheden

Wij maken daarbij verschil tussen coaching op ontwikkeling & coaching vanuit talent. Want of je nu als werknemer of zzp’er werkt, alleen of in een team, uitdagingen zijn er altijd! Aan de hand van de Mindshare Prismascan gaan we aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Wie ben je, wat wil je, hoe zien anderen jou en wat betekent dat voor jouw rol/functie?

De 2e variant – coaching vanuit talent – is gebaseerd op de gedachte dat werken vanuit talent energie geeft! Mensen die werken vanuit talent presteren aangetoond beter en zijn gelukkiger in hun werk. Wat zijn jouw unieke talenten en hoe kun je jouw sterke punten beter gebruiken om jouw carrière en werkplezier een boost te geven? Ontdek meer over wat jij nodig hebt om blijvend energie, plezier en voldoening uit jouw werk te halen door gebruik te maken van een passend assessment en gesprek(ken) met onze gecertifieerde coaches.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op zodat we jouw persoonlijke ontwikkelwensen- en behoeften eens kunnen bespreken!

Meer weten over deze netwerkbijeenkomst?

Contact