Nieuwsartikelen


Vrijdag 7-7-2023

Nieuwsbrief juli 2023

IJsselvliet Interim Management bemiddelt voor opdrachtgevers en interim professionals bij het vinden van de passende persoon op de juiste plek. Persoonlijk contact ligt daarbij aan de basis van onze manier van werken. Daar hoort wat ons betreft onlosmakelijk een periodieke update bij. Lees je mee?

In deze nieuwsbrief komt een van onze professionals, Jochem van Vliet, aan het woord. Hij vertelt over zijn huidige rol, over hoe de samenwerking met ons bevalt en wat interim-werk wat hem betreft zo leuk maakt! Ook lees je over de op handen zijnde verhuizing naar The City Post in Zwolle. De groei in ons team betekent ook dat er diverse interne vacatures komen en zijn geplaatst, zowel bij ons als bij de collega’s van Strategie & Realisatie. Zit er iets voor je bij, dan horen we heel graag van jou!

Met onze expertise richten wij ons voornamelijk op senior management- en directiefuncties op het gebied van Finance en Control, directie- en bedrijfsvoering en HR. Wij bieden door de wol geverfde professionals met diepgaande kennis van hun vakgebied. Verantwoordelijke interimmers die plezier hebben in hun werk en dat uitstralen.

Nieuwsgierig geworden?

Dat begrijpen we!

De volledige nieuwsbrief lees jeĀ hier.

  1. Inschrijven en op de hoogte blijven, of je nu opdrachtgever of professional bent op zoek naar een mooie uitdaging? Dat kan door een mail te sturen aan interim@ijsselvliet.nl.

Veel leesplezier gewenst!