Nieuwsartikelen


Donderdag 30-6-2022

Nieuwsbrief juni 2022: voor en door professionals

IJsselvliet Interim Management bemiddelt voor opdrachtgevers en interim professionals bij het vinden van de passende persoon op de juiste plek. Persoonlijk contact ligt daarbij aan de basis van onze manier van werken. Daar hoort wat ons betreft onlosmakelijk een periodieke update bij. Lees je mee?

Onze 2e nieuwsbrief: voor en door professionals! Met o.a. onze nieuwe collega die zich voorstelt, een geplaatste professional en opdrachtgever aan het woord en een aankondiging voor onze training Bijzonder Beheer in oktober a.s. 

Met onze expertise richten wij ons voornamelijk op senior management- en directiefuncties op het gebied van Finance en Control, directie- en bedrijfsvoering en HR. Wij bieden door de wol geverfde professionals met diepgaande kennis van hun vakgebied. Verantwoordelijke interimmers die plezier hebben in hun werk en dat uitstralen.

Wat komt aan bod in de nieuwsbrief?

Een geplaatste professional, geplaatst via ons netwerk, en een tevreden opdrachtgever vertellen hoe zij de samenwerking en het proces hebben ervaren. Ook Bianca Alferink, die per medio augustus ons komt versterken stelt zich alvast voor. Daarnaast vragen wij aandacht voor de training Bijzonder Beheer, die wij met veel plezier aankondigen.

Met veel plezier hebben wij ons in de afgelopen maanden volop ingezet voor verschillende opdrachtgevers. Eén ding hebben we aan beide kanten van de tafel gemeen. Allemaal zijn we op zoek naar die perfecte match. Iedere keer een uitdaging waar wij vol voor gaan om zo onze bijdrage te leveren. Met dank aan ons netwerk, dat beseffen we iedere keer weer!

Nieuwsgierig geworden?

Dat begrijpen we!

De volledige nieuwsbrief lees je hier!

  1. Inschrijven en op de hoogte blijven, of je nu opdrachtgever of professional bent op zoek naar een mooie uitdaging? Dat kan door een mail te sturen aan interim@ijsselvliet.nl.

Veel leesplezier gewenst!