Nieuwsartikelen


Dinsdag 8-3-2022

Nieuwsbrief maart 2022: voor en door professionals

IJsselvliet Interim Management bemiddelt voor opdrachtgevers en interim professionals bij het vinden van de passende persoon op de juiste plek. Persoonlijk contact ligt daarbij aan de basis van onze manier van werken. Daar hoort wat ons betreft onlosmakelijk een periodieke update bij. Met trots presenteren wij daarom onze 1e nieuwsbrief!

Onze 1e nieuwsbrief: voor en door professionals! Met o.a. 2 interim professionals aan het woord en een uitnodiging voor een live netwerkbijeenkomst op 22 maart a.s. 

Met onze expertise richten wij ons voornamelijk op senior management- en directiefuncties op het gebied van Finance en Control, directie- en bedrijfsvoering en HR. Wij bieden door de wol geverfde professionals met diepgaande kennis van hun vakgebied. Verantwoordelijke interimmers die plezier hebben in hun werk en dat uitstralen.

Wat komt aan bod in de nieuwsbrief?

Twee van zulke professionals, geplaatst via ons netwerk, met ieder diepgaande kennis van hun vakgebied, komen allebei in de nieuwsbrief aan het woord. Lees in de nieuwsbrief over hoe zij de samenwerking met IJsselvliet Interim Management en met hun opdrachtgever ervaren!

Bij persoonlijk contact hoort wat ons betreft ook ontmoeting. De netwerkbijeenkomst op 22 maart (thema: strategie) is de eerstvolgende fysieke bijeenkomst die op de agenda staat. Meld je snel aan!

Met veel plezier hebben wij ons in de afgelopen maanden volop ingezet voor verschillende opdrachtgevers. Eén ding hebben we aan beide kanten van de tafel gemeen. Allemaal zijn we op zoek naar die perfecte match. Iedere keer een uitdaging waar wij vol voor gaan om zo onze bijdrage te leveren. Met dank aan ons netwerk, dat beseffen we iedere keer weer!

Nieuwsgierig geworden?

Dat begrijpen we!

De volledige nieuwsbrief lees je hier!

PS. Inschrijven en op de hoogte blijven, of je nu opdrachtgever of professional bent op zoek naar een mooie uitdaging? Dat kan door een mail te sturen aan interim@ijsselvliet.nl.