Nieuwsartikelen


Vrijdag 18-11-2022

Nieuwsbrief november 2022: wij staan voor jou klaar!

IJsselvliet Interim Management bemiddelt voor opdrachtgevers en interim professionals bij het vinden van de passende persoon op de juiste plek. Persoonlijk contact ligt daarbij aan de basis van onze manier van werken. Daar hoort wat ons betreft onlosmakelijk een periodieke update bij. Lees je mee?

In deze nieuwsbrief komen een geplaatste professional en opdrachtgever aan het woord. Ook lees je over een aankondiging voor het trainings- en netwerkprogramma in 2023.

Met onze expertise richten wij ons voornamelijk op senior management- en directiefuncties op het gebied van Finance en Control, directie- en bedrijfsvoering en HR. Wij bieden door de wol geverfde professionals met diepgaande kennis van hun vakgebied. Verantwoordelijke interimmers die plezier hebben in hun werk en dat uitstralen.

Wat komt aan bod in de nieuwsbrief?

Met veel plezier hebben wij ons in de afgelopen maanden volop ingezet voor verschillende opdrachtgevers. Dat lees je terug in de bijdrage van Margreet Eenkhoorn, manager Voorraadbeheer bij Cotap. Eén ding hebben we aan beide kanten van de tafel gemeen. Allemaal zijn we op zoek naar die perfecte match. Iedere keer een uitdaging waar wij vol voor gaan om zo onze bijdrage te leveren. Met dank aan ons netwerk, dat beseffen we iedere keer weer!

Ook Teun Bontes, een door ons geplaatste professional vertelt hoe hij de samenwerking en het proces ervaart. Dat uit zich onder meer in een actief stukje schaduwmanagement in de CEO a.i. rol die hij momenteel vervult.

Nieuwsgierig geworden?

Dat begrijpen we!

De volledige nieuwsbrief lees je hier!

  1. Inschrijven en op de hoogte blijven, of je nu opdrachtgever of professional bent op zoek naar een mooie uitdaging? Dat kan door een mail te sturen aan interim@ijsselvliet.nl.

Veel leesplezier gewenst!