Nieuwsartikelen


Vrijdag 23-9-2022

Nieuwsbrief september 2022: voor en door professionals

IJsselvliet Interim Management bemiddelt voor opdrachtgevers en interim professionals bij het vinden van de passende persoon op de juiste plek. Persoonlijk contact ligt daarbij aan de basis van onze manier van werken. Daar hoort wat ons betreft onlosmakelijk een periodieke update bij. Lees je mee?

Opnieuw onze nieuwsbrief, de 3e alweer!  Met o.a. een geplaatste professional en opdrachtgever aan het woord en een laatste uitnodiging om deel te nemen aan onze training Bijzonder Beheer op 6 en 13 oktober a.s. 

Met onze expertise richten wij ons voornamelijk op senior management- en directiefuncties op het gebied van Finance en Control, directie- en bedrijfsvoering en HR. Wij bieden door de wol geverfde professionals met diepgaande kennis van hun vakgebied. Verantwoordelijke interimmers die plezier hebben in hun werk en dat uitstralen.

Wat komt aan bod in de nieuwsbrief?

Een geplaatste professional, geplaatst via ons netwerk, en een tevreden opdrachtgever vertellen hoe zij de samenwerking en het proces hebben ervaren. Daarnaast vragen wij aandacht voor de training Bijzonder Beheer, die op 6 en 13 oktober plaatsvindt. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, dus wie o wie … ?

Met veel plezier hebben wij ons in de afgelopen maanden volop ingezet voor verschillende opdrachtgevers. Eén ding hebben we aan beide kanten van de tafel gemeen. Allemaal zijn we op zoek naar die perfecte match. Iedere keer een uitdaging waar wij vol voor gaan om zo onze bijdrage te leveren. Met dank aan ons netwerk, dat beseffen we iedere keer weer! In deze nieuwsbrief komt ook een kleine aanpassing in ons logo aan bod. Omdat wij naast Interim Management ook inzetbaar zijn bij Werving & Selectie-trajecten, leek dat ons een juiste toevoeging!

Nieuwsgierig geworden?

Dat begrijpen we!

De volledige nieuwsbrief lees je hier!

  1. Inschrijven en op de hoogte blijven, of je nu opdrachtgever of professional bent op zoek naar een mooie uitdaging? Dat kan door een mail te sturen aan interim@ijsselvliet.nl.

Veel leesplezier gewenst!