Nieuwsartikelen


Vrijdag 9-6-2023

Wij zoeken een nieuwe collega!

Ben jij gedreven om onze organisatie verder te laten groeien en vorm te geven? Ga je uitdagingen niet uit de weg en breng jij groei en ontwikkeling écht in de praktijk? Werk je graag in teamverband en krijg jij energie van de mensen die je ontmoet? Dan is ons team op zoek naar jou!

IJsselvliet Interim Management is een frisse en dynamische onderneming die gespecialiseerd is in Interim Management en Werving & Selectie. Wij richten ons op de snel veranderende arbeidsmarkt en streven ernaar om ons te onderscheiden door onze kwalitatieve en inhoudelijke aanpak.

Onze werkomgeving delen we met de adviseurs van IJsselvliet Strategie & Realisatie, waarmee we nauw samenwerken om het verschil te maken voor onze opdrachtgevers. Word jij onze nieuwe collega?

Als bemiddelaar van toptalent op senior management- en directieniveau speel jij, samen met collega’s Willem Timmers en Bianca Alferink, een cruciale rol in het creëren van optimale verbindingen. Je bent een betrouwbare gesprekspartner voor opdrachtgevers en hebt een neus voor nieuw talent in onze pool van interim-kandidaten. Met een scherp luisterend oor en een onfeilbaar gevoel voor de juiste vragen, breng jij de behoeften in kaart. Jij legt de puzzelstukjes op hun plek legt en zorgt voor de perfecte match, met respect voor beide kanten van de tafel. Je onderhoudt nauwgezet contact met onze gewaardeerde opdrachtgevers en hebt een talent om connecties te bouwen en te koesteren. Jouw energie en enthousiasme voor het verbinden van mensen en resultaten komt in deze rol tot bloei!

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

  • Bemiddelen van interim kandidaten op senior management- en directieniveau
  • Gesprekspartner zijn voor opdrachtgevers en kandidaten
  • Vertalen van klantwensen naar de juiste kandidaat en match
  • Aannemen van nieuwe professionals voor het vaste team
  • Onderhouden van contacten met bestaande opdrachtgevers
  • Uitbouwen van relaties met opdrachtgevers en interim professionals

En verder?

Als onze nieuwe collega verwachten we dat je beschikt over een sterk empathisch vermogen en uitstekende luistervaardigheden. Je kunt de wensen van opdrachtgevers nauwkeurig vaststellen en vertalen naar de juiste kandidaat. Het is een pre als je ervaring hebt in het bemiddelen van interim-kandidaten op het niveau van senior management en directie. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en streeft naar de perfecte match voor beide partijen. Daarbij ben je visiegericht, flexibel en proactief. De kennis die wij met elkaar in huis hebben, delen wij graag, zowel met onze opdrachtgevers als met collega’s. Daarnaast vinden wij een flinke dosis humor ook belangrijk. Zowel in teamverband als individueel werk je zelfstandig en stressbestendig. Je hebt drive en bent altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering.


Waarom kies jij voor IJsselvliet?

Wij bestaan uit een klein, gemoedelijk en informeel team, waar hard gewerkt wordt maar ook genoeg ruimte is voor gezelligheid. Er is lekkere koffie en vers fruit, ook niet verkeerd. Ben je vrijdags op kantoor? Dat is hartstikke leuk, want dan lunchen we samen met de collega’s van IJsselvliet Strategie & Realisatie met lekkere verse broodjes.

Goed werkgeverschap en onderlinge collegialiteit staat hoog in ons vaandel. Periodiek worden jij en de collega’s daarom meegenomen in de maandelijkse plannen en voortgang. Kortom, wij zijn een platte organisatie met korte lijnen.

Daarnaast wordt elk kwartaal iets georganiseerd voor de teambuilding, zoals bijvoorbeeld een sportieve activiteit of een pubquiz. Houd je van een sportieve uitdaging? Elke week lopen we hard onder begeleiding van een ervaren hardlooptrainer. Ook doen we met meerdere teams mee aan de Zwolse Halve Marathon en Triatlon van Zwolle.

Interesse?

Wij bieden jou – naast een fijne plek in ons team – een commerciële positie met veel verantwoordelijkheid, flexibiliteit en vrijheid. Daar tegenover staat een bijpassend salaris en aantrekkelijke bonusregeling, evenals een jaarlijks opleidingsbudget en goede pensioenregeling.

Ben jij enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol bij IJsselvliet Interim Management? Of herken jij je in het profiel en denk je dat deze functie bij jou past? Neem dan contact op met Willem Timmers door te bellen met (06) 36 33 94 86 of een bericht te sturen aan willemtimmers@ijsselvliet.nl.