Nieuwsartikelen


Vrijdag 7-7-2023

Wij zoeken financieel specialisten!

Vacature Financieel Specialist | Ga jij bij ons aan de slag?

Ben je goed met cijfers en beschik jij over een goed ontwikkeld analytisch denkvermogen? Werk je graag in teamverband en ga jij een financiële uitdaging niet uit de weg? Ons team is op zoek naar een of meer financiële toppers!

Wij zoeken financieel specialisten!

Lever jij met jouw kennis en ervaring van ERP-systemen en boekhoudkundige processen een adequate bijdrage, draai jij je hand niet om voor complexe (administratieve) processen en vernieuwingstrajecten en ben je een kei in het maken van analyses? Ben je proactief, hou je van afwisseling, ben je samenwerkingsgericht en ga jij jouw verantwoordelijkheid niet uit de weg? Dan zoeken wij jou!

Jouw werkzaamheden (tipje van de sluier)

Als financieel professional word jij ingezet bij onze opdrachtgevers, waaronder veel familiebedrijven, in verschillende sectoren in Noordoost-Nederland. Daarnaast werk je samen met de IJsselvliet-collega’s aan uitdagende multidisciplinaire vraagstukken, waarbij jij jouw kennis inzet als waardevolle toevoeging.

Wat ga je doen?

  • Aansturing van en deelname aan projectgroepen en teams waarbij jij jouw (bedrijfseconomische) kennis deelt en jouw bijdrage levert. Jij bent samenwerkingsgericht en gaat daarbij steeds op zoek naar de optimale financiële – én klantwaarde.
  • Met elkaar draag en neem je verantwoordelijkheid voor optimalisatie van de planning &control cyclus (denk aan budgetttering en forecasting). Ook zorg je voor periodieke presentatie en rapportage van de resultaten aan je opdrachtgever.
  • Jij doet onderzoek naar en realiseert belangrijke financieel gerelateerde vraagstukken (binnen de organisatie). Jij hebt een visie, denkt actief mee, ziet de samenhang en gaat het gesprek hierover niet uit de weg.
  • Jij maakt deel uit van een goed functionerende afdeling en wordt afhankelijk van de behoefte ingezet om zo’n team aan te sturen. Ook zorg je voor het tijdig opleveren van administratieve informatie die van cruciaal belang is voor het bedrijf.
  • Jij bent voor externe partijen het financieel aanspreekpunt voor de onderneming waarvoor je wordt ingezet en zorgt proactief voor het onderhoud van relaties met partijen zoals de Belastingdienst / klanten / leveranciers).

Wie ben jij?

Heb jij HBO/WO werk- en denkniveau (op het gebied van bedrijfseconomie, bedrijfskunde of finance), ben je goed met cijfers en beschik jij over een goed ontwikkeld analytisch denkvermogen? Heb je kennis van en affiniteit met accounting/boekhouden en ervaring met leidinggeven en/of het aansturen van teams? Dan horen we graag van jou!

Waarom kies jij voor IJsselvliet?

Wij bestaan uit een klein, gemoedelijk en informeel team, waar hard gewerkt wordt maar ook genoeg ruimte is voor gezelligheid. Er is lekkere koffie en vers fruit, ook niet verkeerd. En ben je vrijdag op kantoor? Dat is hartstikke leuk, want dan lunchen we samen met alle aanwezige collega’s met lekkere verse broodjes. Daarnaast wordt elk kwartaal iets georganiseerd voor de teambuilding, zoals bijvoorbeeld een sportieve activiteit of een pub quiz. Houd je van een sportieve uitdaging? Elke week lopen we hard onder begeleiding van een ervaren hardlooptrainer. Ook doen we met meerdere teams mee aan de Zwolse Halve Marathon en Triatlon van Zwolle.

Goed werkgeverschap en onderlinge collegialiteit staat hoog in ons vaandel. Periodiek worden jij en de collega’s daarom meegenomen in de maandelijkse plannen en voortgang. Kortom, wij zijn een platte organisatie met korte lijnen.

Tot slot

Enthousiast geworden na het lezen van dit profiel? En zie jij jezelf al bij ons aan de slag gaan?

Solliciteren kan door jou motivatie en CV te sturen aan interim@ijsselvliet.nl.

Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met Willem Timmers, willemtimmers@ijsselvliet.nl of bel (06) 36 33 94 86.